top of page

IP Videorekordér s PoE+ přepínačem



  • Vylepšená identifikační kapacita: lepší rozlišení obrazu a snímková frekvence,

  • PoE+ přepínač pro 12, 20 nebo 28 IP kamer. Přísná kontrola přístupu k IP kamerám. Jedna IP adresa na videorekordér. Detekce nahrazených zdrojů videa,

  • Podporují všechna rozlišení a IP kamery od různých výrobců. Podpora protokolů ONVIF a VAPIX (AXIS), fotoaparáty typu rybí oko a fotoaparáty s objektivem Panamorphe,

  • Videorekordér ONVIF, podpora profilů S a G,

  • Technologie IP Site Camera pro vzdálenou správu,

  • Integrace s poplašnými panely a elektronickými zámky,

  • Podpora až 4 pevných disků vyměnitelných za provozu,

  • Nízká spotřeba energie,

  • Navrženo podle nových evropských bezpečnostních standardů (EN-62676), stupeň 3 a stupeň 4.



Optimální řešení pro současné i budoucí CCTV, vysoce výkonný záznam a vzdálený dohled. Byl navržen s vestavěnou (jinou než PC) architekturou, která nabízí maximální spolehlivost a minimální spotřebu energie. IP kamery lze přímo připojit k volitelnému internímu přepínači, který nabízí skutečně Plug&Play připojení a zajišťuje přístup k IP kamerám.


Technologie webkamery umožňuje optimální kvalitu obrazu přenášeného prostřednictvím omezené šířky pásma sítě, aniž by byla ohrožena kvalita záznamu. Operátoři v řídicím centru mohou zobrazovat každou kameru nebo všechny současně s vysokou snímkovou frekvencí a minimalizací využití šířky pásma podnikové sítě, a to jak pro video v reálném čase, tak pro nahrané video. Tato technologie operátorovi výrazně usnadňuje vzdálenou správu a vyhledávání nahrávek.


Integrovaný přepínač pro CCTV chrání přístup k IP kamerám pomocí funkcí virtuálních privátních sítí a umožňuje přístup k IP kamerám pouze přes videorekordér a po ověření. Celá sada videorekordéru a kamer může pracovat s jedinou IP adresou, což zjednodušuje plánování sítě. Kromě toho nelze IP kamery „zosobnit“, protože je rekordér neustále identifikuje a dohlíží na ně. Ostatní zařízení připojená k portu přepínače nakonfigurovaného pro připojení IP kamery nejsou rozpoznána ani jim není dovoleno nic dělat. Nepoužívané porty jsou blokovány a nepřijímají vůbec žádné připojení.



Pro další informace a specifikace nás prosím kontaktujte.

bottom of page